CLUSTER
Empowerment
CIRCLE OF ADVOCACY NETWORK

STATUS
In Progress
IMPACT
Long Life Learning

E-Commence Express
Reach More People : Digital Marketing

YAYASAN UNIKL (YU), Perkhidmatan Sosial Pembangunan Komuniti (PSPK) and  YAYASAN UNIKL are honoured to co-organise the REACH MORE PEOPLE – DIGITAL MARKETING”  programme.

The goal of this programme is to facilitate community entrepreneurs who aim to expand their business online. Specifically, the objectives are to:

  • Equip participants with fundamental knowledge and skills in e-commerce
  • Enhance participants cognitive, emotional and spiritual readiness to embark on their virtual journey
  • Enable participants to decide on the most suitable digital marketing tools for their business
  • Expose participants to creative and effective techniques for branding, managing payments, logistics and the full-spectrum of the supply chain of e-commerce.

Guided by the Sustainable Developmental Goals, this community programme will certainly bring us one step forward in the global quest for sustainability.

We wish to express our heartfelt appreciation our distinguished speakers who have agreed to share their knowledge and expertise in e-commerce. We hope that the participants would take the opportunity to also network with them to build a beneficial and sustainable relationship.

We wish all budding online entrepreneurs the bluest of skies in their virtual future.

Date      : 21 November  – 26 November 2020
Venue   : PSPK Women Development Centre,
No 12, Jalan 10 Selayang Baru,
68100 Batu Caves, Selangor
(https://maps.app.goo.gl/du4Bw26DAJzJhMSQ8)  

 

Click the tab below for every session details;

Session 1
TITLE       : Latest Trend in Business & Customers Behavior
DATE       : 21 NOVEMBER 2020 (Saturday)
TIME        : 10:30 am – 01:30 pm (3 Hours)
TOPICS   : Introductory in E-Commerce, Tips & Sustainability
                   Digital Marketing / Finance / Cash flow
TRAINER:

Mr. Kamarulnizam Mustapha Kamal 
(CEO, Pewarisan Sdn Bhd)

 

Session 7
TITLE      : Business & Marketing Fundamental
DATE       : 21 November 2020 (Saturday)
TIME        : 02:30 pm – 05:30 pm (3 Hours)
TOPICS   : Registration, Payment Method etc
                   
4P’s, SWOT, Strategy
TRAINER :

Mr. Mohd Norazali Nordin
(Entrepreneur Lecturer
)

 

 

Session 03
TITLE     : Social Media Platform
DATE      : 22 NOVEMBER 2020 (Sunday)
TIME       : 10:30 am – 12:00 am (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC     : Subscribe To YouTube
TRAINER:

Mr. Ezat Akarudim Sulaiman
(Webmaster) 

 

 

Session 04

TITLE      : Social Media Platform
DATE       : 22 NOVEMBER 2020 (Sunday)
TIME        : 12:00 am – 01:30 pm (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC      : Subscribe To Twitter & Dropship
TRAINER :

Mr. Ezat Akarudim Sulaiman
(Webmaster) 

 

 

Session 5

TITLE     : Social Media Platform
DATE      : 22 NOVEMBER 2020 (Sunday)
TIME       : 02:30 pm – 04:00 pm (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC     : Subscribe To  Tik Tok & Instagram
TRAINER:

Miss Nur Sakinah Ahmad Roshidi
Creative Director
(Speaking of Lusa-
Upcycled Fashion Brand)

 

 

Session 06
TITLE     : Payment Gateway & Cashless
DATE      : 22 NOVEMBER 2020
(Sunday)
TIME       : 04:00 pm – 05:30 pm (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC     :
What, Why, & How to Subscribe Payment Gateway
TRAINER:

Mr. Azarul Hakim Ibrahim
(CIO,
Raudhah Pay)

 

 

Session 07
TITLE      : Creative Writing, Visual & Branding Presentation
DATE      : 23 NOVEMBER 2020 (Monday)
TIME       : 07:00 pm – 08:30 pm (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC     :
How To Choose Graphics & Edit  Images, Teaser, Gimmicks, Promotion & Campaign
TRAINER:

Mr Asyraf Suhaimi
(Graphic Designer) 

 

 

Session 08

TITLE     : E Hailing
DATE      : 23 NOVEMBER 2020 (Monday)
TIME       : 08:30 pm – 10:00 pm (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC     : What, Why, & How to Send Postage
TRAINER:

Mr. Ad Adib bin Shaharuddin
(CEO,
PostoBoii)

 

 

Session 09
TITLE      : Facebook Marketplace & Multi Vendor Platform
DATE       : 24 NOVEMBER 2020 (Tuesday)
TIME        : 07:00 pm – 10:00 pm (3 Hours)
TOPICS   : Subscribe To Facebook    
                  Subscribe To Mudah, Shoppe & Lazada
TRAINER:

Mr Aiman Farid Bin Abd Rahman
(
E-Commerce Entrepreneur)

 

Session 10

TITLE      : Personal Website
DATE      : 25 NOVEMBER 2020 (Wednesday)
TIME       : 07:00 pm – 10:00 pm (3 Hours)
TOPIC     : What, Why, & How to Create Website
TRAINER:

Mr. Ezat Akarudim Sulaiman
(Webmaster
)

 

 

Session 11
TOPIC     :Social Media Promotion, Google Analytic & SEO
DATE      : 26 NOVEMBER 2020 (Thursday)
TIME       : 07:00 pm – 08:30 pm  (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC     : How to Promote  Emails & WhatsApp
TRAINER:

Mr. Ezat Akarudim Sulaiman
(Webmaster
)

 

 

Session 12
TITLE          : PRESENTATION  & DEBRIEFING
DATE          : 26 NOVEMBER 2020 (Thursday)
TIME           : 08:30 pm – 10:00 pm (1 Hour 30 Minutes)
TOPIC        : Project Review
TRAINERS:

   

Mr Shahab
(Creative & Branding)

 

Gallery

Scope of Activities :